Darbuotojo darbams aukštyje mokymas

Darbuotojo darbams aukštyje neformalaus mokymo programa (darbui įmonėje)

Šis pažymėjimas reikalingas darbuotojams, kurie atlieka darbus lipant ant įvairaus tipo kopėčių (įrenginių montavimas, didelių matmenų įrenginių surinkimas, atramų montavimas bei kt.), energetikoje (veikiančių elektros įrenginių priežiūra ir remontas, atramų montavimas, signalinių šviestuvų priežiūra ir kt.), paslaugų teikimo sferoje (televizijos antenų įrengimas ir priežiūra, reklaminių stendų įrengimas, keitimas ir priežiūra, langų ir gamybinių patalpų valymas bei kt.) ir pan.

Programos tikslas – parengti darbuotojus darbui įmonėje, kurie žinotų pagrindines darbuotojų saugos ir sveikatos nuostatas, saugiai atliktų darbus aukštyje pagal darbų saugos reikalavimus, nustatytų pavojingas zonas, kenksmingus faktorius bei rizikos veiksnius dirbant aukštyje, pasirinktų tinkamas apsaugos priemones. Baigus mokymus išduodamas neformalaus mokymo pažymėjimas, liudijantis apie įgytas kompetencijas. Mokytis ir dirbti pagal šią mokymo programą gali ne jaunesni kaip 18 metų asmenys.

 

Įgyjama kompetencija: geba dirbti darbus aukštyje (visi darbai atliekami nuo 1,3 metro iki 5 metrų vadinami darbais aukštyje).

Reikalingi dokumentai:

  • Asmens dokumentas
  • Išsilavinimo dokumentas (pagrindinio išsilavinimo)

Kaina: Darbuotojo darbams aukštyje pažymėjimas (neformalus mokymas) – 49 €

 

 

 

 

Naujos grupės organizuojamos nuolat

Išsamiau dėl mokymų teirautis: